fbpx

Om brødrene

Brødrene Scheffer

Tømrerfirma og murerfirma der bygger på gode værdier

Tætte bånd, god kommunikation, gensidig respekt og godt håndværk er de fire grundsten i Brødrene Scheffer ApS, hvor kunden og det gode samarbejde er i centrum.

Brødrene Scheffer er en virksomhed, der – som navnet også antyder – bygger på et nært familiebånd mellem to brødre: Nicki og Jannick. Hvad firmanavnet ikke fortæller er, at brødrene er tvillinger og færdigudlært inden for deres respektive fag samme dag – og altid har vidst, at de skulle være selvstændige.

Historien starter i 2015, hvor Nicki blev færdigudlært som murer, mens Jannick blev uddannet tømrer. På trods af intentionen om at blive selvstændige, ønskede begge brødre at få erfaring med fagene først, og derfor gik der to år, før eventyret som virksomhedsejere begyndte.

I 2017 så Murermester Scheffer ApS og Scheffer Byg ApS dagens lys, og i to år har Nicki og Jannick arbejdet hver for sig, men dog alligevel ofte i tæt samarbejde om specifikke opgaver. Det tætte samarbejde og de mange opgaver, der alligevel krydsede hinanden, ledte til det, der i dag hedder Brødrene Scheffer ApS – en fælles virksomhed, der varetager totalentrepriser og i fællesskab løser alverdens opgaver inden for tømrer- og murerfaget.

Respekt, dialog og tætte samarbejdspartnere

Fundamentet i Brødrene Scheffer ApS er det tætte bånd brødrene imellem, den gode kommunikation internt og eksternt, respekten for omverdenen, kunden og hinanden samt – naturligvis – det gode håndværk.

Vores primære mål er at løse enhver opgave til fuld tilfredsstillelse for alle parter, og det gør vi først og fremmest ved at lytte til kundens ønsker og holde en klar og åben dialog gennem hele processen. Vi hører, hvad du siger, deler ud af gode råd til dit projekt og forsøger at komme med professionelle løsningsforslag, der passer til dine ønsker og dit budget.

Som henholdsvis tømrer- og murermester kan vi løse opgaver inden for vores respektive fag på egen hånd, og når det er nødvendigt med ekstern hjælp, har vi opbygget et stærkt hold af kompetente og professionelle samarbejdspartnere inden for VVS-, maler- og elektrikerfaget. Et samarbejde der bygger på samme værdier som resten af virksomheden, og som betyder, at vi kan levere høj kvalitet hver gang.

Jannick Scheffer

Email: js(@)scheffer.dk

Telefon: +45 9199 8080

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080