fbpx

Køkken

Nyt køkken eller renovering af dit gamle køkken?

Et køkken bliver slidt med tiden, og ind imellem er det nødvendigt med forandring – enten i form af et nyt køkken eller en renovering af det gamle. Uanset hvilken løsning du vælger, kan Brødrene Scheffer hjælpe dig.

Tømrermester Jannick Scheffer har mange års erfaring med køkkenmontering, og vi garanterer et flot og professionelt resultat hver gang. Vi klarer alt det praktiske og tekniske i forbindelse med opsætningen af dit køkken, og vi kommer gerne med gode råd og vejledning både før, under og efter processen.

Er opsætningen af dit køkken en del af et større renoveringsprojekt, har Brødrene Scheffer yderligere stor erfaring med entrepriseopgaver. Vi løser selv tømrer- og murerarbejdet, og derudover har vi har tætte samarbejdspartnere inden for alle andre fag, så din renovering kommer til at sidde lige i skabet.

Dine valg – dig der bestemmer

Det er ikke altid nødvendigt med et nyt køkken – nogle gange kan du nøjes med en kærlig opdatering. Brødrene Scheffer udfører køkkenrenovering på det meste af Sjælland, og du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil højne æstetikken og øge glæden ved dit nuværende køkken.

Som kunde er det altid dig, der har det sidste ord. Vi rådgiver gerne, og hvis vi ikke mener, at det kan betale sig at renovere dit køkken, så siger vi det – men i sidste ende er det dig, der bestemmer. Kommunikation og en god dialog er vejen til et vellykket projekt, og vi lytter altid til det, du siger, ligesom vi sætter en ære i at overholde tidsplaner og deadlines.

Hos Brødrene Scheffer renoverer og monterer vi køkkener i hele Storkøbenhavn samt på det meste af Sjælland, og du skal endelig tage kontakt, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på lige præcis dit køkkenprojekt. Måske er det dine drømme, der skal gå i opfyldelse denne gang.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080