fbpx

Fliser og klinker

Vi udfører alt i fliser og klinker

I dag er det populært med fliser og klinker i stort set alle boligens rum fra badeværelse, bryggers, entré og køkken til resten af hjemmets vægge og gulve. De praktiske flader kan skabe en solid og rengøringsvenlig base, der kræver meget lidt vedligeholdelse.

I et moderne hjem med travlhed, madlavning og tøjvask er klinker på gulvet og fliser på væggene ofte det rette valg – og det er et valg, vi kan hjælpe dig med at føre ud i livet. Hos Brødrene Scheffer giver vi råd og vejledning til valget af fliser, og vi udfører naturligvis arbejdet med opsætningen med største omhu.

Vi sætter fliser op med sikker hånd

Vi har stor ekspertise i at tage fliser ned og sætte nye op – hvad enten det er på badeværelset, i køkkenet, på gulvet eller på væggene – og vi rådgiver dig gerne allerede inden beslutningen omkring flisetyper bliver truffet. På den måde får du ikke bare de flotteste fliser eller klinker, men også dem der passer bedst til de respektive rum.

Arbejdet med fliser kræver en sikker hånd og et stort kendskab til opsætning af forskellige typer fliser og størrelser samt fugearbejde. Det er et felt, vi har dygtiggjort os i gennem flere år, og i dag udfører vi arbejdet til perfektion.

Når du hyrer os til at stå for dit projekt, er det vores fornemmeste opgave at efterlade dig med en følelse af tilfredshed og god kommunikation hele vejen fra start til slut. Det sker gennem dialog, godt håndværk og stor professionalisme.

Brødrene Scheffer dækker hele Storkøbenhavn og det meste af Sjælland, så kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud, hvis du søger en professionel håndværker i netop det område.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080