fbpx

Montering af Vinduer og døre

Montering, udskiftning og renovering af vinduer og døre

Trænger din ejendom til en opdatering i form af nye vinduer og døre eller en nænsom istandsættelse af dem, du allerede har, så kan Brødrene Scheffer hjælpe dig.

Jannick Scheffer er uddannet tømrer og har haft virke som lokal tømrermester i København gennem flere år. I bagagen har Jannick blandt andet bred erfaring med montering og renovering af døre og vinduer, og hvis du har brug for det, deler han gerne ud af gode råd, inden du vælger dine nye elementer.

Er din opgave udover det sædvanlige, tilbyder vi også skræddersyede vinduesløsninger, hvor vi skifter og tilpasser vinduer i din ejendom, selvom mål og forhold adskiller sig fra standarden. Løber vi ind i en specifik opgave, vi ikke kan løse, har vi et stærkt hold af tætte samarbejdspartnere i ryggen, og derfor kan du trygt overlade din specialopgave til os.

Montering af døre i din ejendom

Drømmer du om en skræddersyet hoveddør, eller kan du ikke selv montere den nye dør, der netop er ankommet, så kan du altid henvende dig hos Brødrene Scheffer. Vi går gerne den ekstra mil for at give vores kunder et tilfredsstillende resultat, og vi er ikke bange for at kaste os over en specialopgave, der umiddelbart synes svær at løse.

Montering af vinduer

Hos brødrende Scheffer har vi mange års erfaring indenfor montering af vinduer.

 • Montering af Velux vinduer
 • Montering af flerrammede vinduer
 • Montering af cirkelvinduer
 • Montering af brandsikre vinduer
 • Montering af Drej/Kip vinduer
 • og meget mere

Hos os er det gode håndværk i centrum sammen med et stort fokus på god kommunikation. Det er vores erfaring, at en vellykket opgave starter med en god dialog, og derfor lægger vi os i selen for at høre og forstå dine ønsker, ligesom vi tydeligt kommunikerer de planer og tidshorisonter, der er for vores arbejde.

Brødrene Scheffer løser opgaver for både private kunder, erhverv og boligforeninger i hele Storkøbenhavn samt store dele af Sjælland, og du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en professionel tømrer til at montere, udskifte eller renovere dine vinduer.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080