fbpx

Terrasse

Terrasse – udnyt havens muligheder

Drømmer du om en terrasse, der kan tilføre huset et ekstra rum og give dig mulighed for at få størst muligt udbytte af sommerens gode vejr? Hos Brødrene Scheffer kan vi bygge lige præcis den terrasse, du drømmer om – en terrasse i hårdt træ eller en overdækket terrasse – valget er dit.

Der er mange fordele ved en terrasse i hårdt træ i forhold til trykimprægneret træ – først og fremmest holdbarheden. De hårde træsorter holder væsentligt længere, så du ikke skal skifte planker eller bygge en ny terrasse igen efter få år. Samtidig er hårdt træ ofte langt flottere, ligesom det er bedre for miljøet.

Har du brug for vejledning og rådgivning i forbindelse med valget af træ til din terrasse, så deler vi gerne ud af vores erfaring og viden. Sammen gennemgår vi dine ønsker og behov, og så finder vi frem til materialer, der lever op til dine krav – herefter kan vi tale om fordele og ulemper, så du træffer den helt rigtige beslutning til din terrasse.

Sammenhæng mellem hus og terrasse

Når valget af terrasse skal tages, er det essentielt at kigge på, hvilken form for terrasse og materiale, der passer bedst til huset. På den måde skaber du sammenhæng mellem ude og inde, og du bibeholder samtidig husets visuelle integritet.

Der er også andre spørgsmål, du skal tage stilling til: Hvor skal terrassen ligge? Hvor stor skal den være? Hvilke funktioner skal den opfylde? Mulighederne er uendelige, og hos Brødrene Scheffer kan vi bygge lige præcis det, du drømmer om – også de mere kreative løsninger, der kræver, at vi tænker ud af boksen.

Det behøver hverken at være besværligt eller ekstraordinært dyrt at få bygget en terrasse, og du er velkommen til at kontakte Brødrene Scheffer for et gratis og uforpligtende tilbud. Gennem dialog finder vi frem til en løsning, der matcher dit hjem, din økonomi og dine behov, og derfra er det bare et spørgsmål om at sætte i gang.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080