fbpx

Nyt tag

Tømrer og entreprenør med speciale i tag

Dit tag er en del af husets klimaskærm, og det er vigtigt, at konstruktionen og isoleringen er udført korrekt, så du kan udnytte energien i boligen optimalt. Hos Brødrene Scheffer deler vi ud af gode råd og vejledning, inden du sætter dit projekt i gang, og vi lægger naturligvis også dit tag, så det bliver flot og solidt.

Ingen tagopgave er for stor eller lille for os, og vi dækker hele Storkøbenhavn samt det meste af Sjælland, så du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på dit tagprojekt – det er gratis og uforpligtende.

Vi holder os løbende opdateret på regler og teknikker, så vores arbejde til hver en tid overholder gældende lovgivning. Samtidig lægger vi stor vægt på det gode håndværk i kombination med en fyldestgørende kommunikation, så du får et tilfredsstillende resultat, der er udført til tiden og ud fra de aftaler, vi sammen har defineret.

Hjælp til større renoveringsopgaver

Tagarbejde er ikke vores eneste kompetence hos Brødrene Scheffer, der består af Jannick og Nicki Scheffer, som er henholdsvis tømrermester og murermester – vi varetager gerne hele entreprisen i forbindelse med din renovering, tilbygning eller eventuelle nybyggeri.

Alt tømrer- og murerarbejde udfører vi på egen hånd med udgangspunkt i mange års erfaring, mens vi henter eksterne samarbejdspartnere ind, når det kommer til vvs-, el- og malerarbejde. Her har vi gennem årene oparbejdet et tæt partnerskab med professionelle fagfolk, der leverer godt håndværk og høj finish hver gang.

Tagopgaver såvel som andre tømrer-, murer- og entrepriseopgaver løser vi for både private kunder, virksomheder, boligforeninger og lignende, og du skal endelig tage kontakt, hvis du ønsker et tilbud på din opgave. Vi dækker hele Storkøbenhavn samt det meste af Sjælland, så der er gode muligheder for, at vi kan hjælpe dig videre med dit projekt til en skarp pris.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080