fbpx

Nyt Badeværelse

Professionel murer til dit badeværelse

Uanset om du skal have lavet et baderum helt fra bunden, eller du skal istandsætte det, du allerede har, kan Brødrene Scheffer løse opgaven for dig. Som murermester med mange års erfaring i bagagen kan Nicki stå for alt fra bud på gode løsninger og nedrivning til opbygning af dit nye badeværelse – og skal der eksterne kompetencer på banen, har vi gode, faste samarbejdspartnere.

Renovering af badeværelse

Badeværelset er et unikt rum i din bolig, som du bruger flere gange om dagen til praktiske formål, og det skal derfor fungere optimalt og gerne på en måde, så det er behageligt at være i samtidig. Vi deler ud af gode råd og kommer med løsningsforslag, så du kan få et badeværelse, der lever op til dine ønsker om funktionalitet og æstetik – hos os er god vejledning og gode resultater altid i centrum.

Renovering af badeværelset kan øge værdien af din lejlighed eller hus. Hos Brødrene Scheffer har vi de kompetencer der skal til for at for renovere dit badeværelse. Vi står selv for tømrer- og mureropgaver og samarbejder med dygtige håndværkere inden for VVS , EL og Maler.

Et fugtigt rum kræver ekstra fokus

Et badeværelse er et vådrum, og det kræver ekspertise at lave netop dette rum, så det ikke kun ser godt ud, men samtidig opfylder de krav, der findes på området. Når man går ind og piller ved et vådrum – enten ved at sætte det i stand eller bygge et nyt – er der visse krav og foreskrevne regler, der skal overholdes. Når du hyrer et professionelt team som Brødrene Scheffer, kan du være sikker på, at den del af projektet er 100 % under kontrol.

Fra start til slut behandler vi dit projekt med den største omhu og altid i dialog med dig, så vi sikrer os, at resultatet bliver som ønsket.

Vi er specialister i badeværelser, og vi dækker et bredt kompetenceområde, da Brødrene Scheffer er uddannet henholdsvis murer og tømrer. Samtidig arbejder vi sammen med de bedste håndværkere i branchen, der løser blandt andet el-, vvs- og malerarbejde med største omhu.

Søger du hjælp til dit projekt, dækker vi Storkøbenhavn og det meste af Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080