fbpx

Garage, carport, skur etc.

Garage, carport eller skur – vi hjælper dig med den bedste løsning

En ny garage, en carport, et skur eller måske et udhus giver dig ekstra kvadratmeter i din bolig, og det er bygninger, der alle letter din hverdag på den ene eller anden måde. Bilen kan holde i tørvejr, du kan opbevare cykler og ejendele bag lås og slå uden at de fylder i huset eller du kan få et lille ekstra uderum til de kølige forårs- og efterårsaftenener.

Mulighederne er mange, og hos Brødrene Scheffer hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og din ejendom.

Som tømrermester har Jannick Scheffer mange års erfaring med konstruktioner i træ og naturlige materialer, mens Nicki Scheffer som murermester gennem flere år kender alt til murerarbejdet. Det betyder, at vi kan bygge lige præcis den garage eller carport, du drømmer om. Det meste af arbejdet håndterer vi selv, og derudover har vi et bredt netværk af dygtige og professionelle samarbejdspartnere, vi trækker med i projektet, når det er nødvendigt.

Få råd og vejledning

Det kan være svært at beslutte sig for udseendet på en garage, en carport eller et skur, og det er vigtigt, at bygningen fremstår som en integreret del af din ejendom. Hos Brødrene Scheffer rådgiver vi omkring konstruktion, materialevalg og udseende, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig og dit hjem.

Vælger du Brødrene Scheffer som din samarbejdspartner, får du sikkerhed for godt håndværk og høj finish. Vi forlader ikke et projekt, før det er tilfredsstillende udført, og vi vægter den gode kommunikation højt – en vellykket opgave bygger altid på en god dialog med kunden.

Vi dækker hele Storkøbenhavn og det meste af Sjælland, og du skal endelig kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en garage, en carport, et skur eller lignende – vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080