fbpx

Nybyg og tilbyg

Professionel murer til nybyggeri og tilbygning

Når du skal bygge til eller i gang med at bygge nyt helt fra bunden, er der utroligt mange ting at holde styr på fra start til slut. Der er mange elementer, der skal tilpasses og besluttes, og det hjælper vi dig gerne med, så processen bliver så gnidningsløs som muligt for dig. Alternativt kan du overlade murerarbejdet til Brødrene Scheffer, mens du selv håndterer resten af byggeriet.

Der er mange delprocesser, når der skal bygges til eller bygges nyt, og uanset om du ønsker at arbejde sammen med de samme mennesker hele vejen igennem, eller du selv tager styring på byggeprocessen og hyrer folk ind undervejs, kan vi hjælpe dig – vi har erfaring med både det lange seje træk og de små delopgaver undervejs.

Faglighed og god kommunikation

Brødrene Scheffer ejes af brødrene Nicki og Jannick, der er henholdsvis murermester og tømrermester. Vi kan stå for både processtyring og udførelsen af store dele arbejdet, og når det er nødvendigt med eksterne kompetencer, har vi gode og nære samarbejdspartnere, der arbejder professionelt og med håndværket i centrum.

Vejen til et godt resultat går ikke udelukkende gennem godt håndværk – det er også nødvendigt med en god kommunikation. Hos Brødrene Scheffer er et af de vigtigste elementer i vores arbejde at sikre os, at kunden er glad og tilfreds hele vejen igennem. Derfor gør vi meget ud af at være i tæt dialog med vores kunder, og vi sætter en ære i at løse vores opgaver professionelt med høj faglighed og en kommunikation, der giver alle ro i processen.

Mangler du hjælp til din nye tilbygning eller opførelsen af et nyt hus, så kontakt os meget gerne, og lad os starte en dialog omkring projektet. Vi dækker hele Storkøbenhavn og det meste af Sjælland, så vi er geografisk fleksible – og vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080