fbpx

Service og vedligeholdelse

Professionel murer til service og vedligehold

Det kan altid betale sig at have gode samarbejdspartnere, og det har vi hos Brødrene Scheffer. Vi arbejder kun med de bedste på markedet, og vi kan derfor løse alt fra murer- og tømrerarbejde til malerarbejde, VVS, el og meget mere.

Vi er et stærkt hold med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at løse vores opgaver grundigt og til tiden – og vi kan være den gode samarbejdspartner, du ringer til, når du har problemer med din ejendom.

Vi varetager både service og vedligeholdelse af store ejendomme samt mindre opgaver i private hjem. Intet er for stort eller for småt for os, og lige meget hvilket omfang projektet har, så løser vi opgaverne til stor glæde for vores kunder.

God kommunikation er vejen frem

Når vi bliver kontaktet angående en opgave, starter vi altid med at spørge ind til den og spore os ind på kundens ønsker og behov. Vi kommer gerne med gode råd og vejledning, og vi vender altid tilbage med et uforpligtende tilbud.

Undervejs i processen er det vigtigt for os, at kommunikationen er klar og tydelig. Det giver det bedste resultat og de gladeste kunder, og især når det drejer sig om større projektopgaver, er det vigtigt, at vi er enige om opgavernes omfang og udførelse. Vores holdning til den gode kommunikation er en af grundstenene i virksomheden, og det er din sikkerhed for en klar og tydelig dialog. Du kan trygt lægge opgaverne i vores hænder.

Er du interesseret i et samarbejde, eller har du en opgave, du skal have løst her og nu, så kontakt os meget gerne. Vi dækker Storkøbenhavn og store dele af Sjælland, og vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080