fbpx

Murer

Professionel murermester – København og det meste af Sjælland

Den ene halvdel af Brødrene Scheffer er murermester og har gennem flere år løst mureropgaver for både private kunder, erhvervskunder, boligforeninger etc. – og vi hjælper også gerne dig.

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, skal der nye fliser eller klinker i køkkenet, bryggerset eller måske i hele huset eller trænger facaden på din ejendom til en nænsom renovering? Uanset hvilken mureropgave du har brug for professionelle hænder til, kan Brødrene Scheffer hjælpe dig.

De fleste opgaver løser vi på egen hånd, men når det er nødvendigt med eksterne fagfolk, har vi nære samarbejdspartnere inden for VVS-, maler- og elektrikerfaget, vi kan trække på.

Nyt Badeværelse

Skal du have lavet nyt badeværelse, eller har du planer om at renovere det gamle? Hos Brødrene Scheffer står vi for hele opgaven, så du kan få præcis det badeværelse, du drømmer om.

LÆS MERE

Facaderenovering

Trænger din facade til en renovering, så lad en professionel murer stå for arbejdet. Kontakt Brødrene Scheffer allerede i dag, så får du et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE

Fliser og klinker

Skal du have nye fliser på badeværelset, klinker på gulvet i entréen eller et nyt køkken med fliser på gulv og vægge? Lad Brødrene Scheffer hjælpe dig med at forny dig hjem og få præcis det resultat, du drømmer om.

LÆS MERE

Renovering

Står du overfor en større renovering af din ejendom, kan du med fordel overlade projektet til Brødrene Scheffer. Hos os kan du være sikker på en professionel løsning og et godt håndværk.

LÆS MERE

Nybyg og tilbyg

Skal du bygge et nyt hus eller have lavet en tilbygning til dit eksisterende hus, så lad Brødrene Scheffer stå for murerarbejdet – eller overlad hele entreprisen til os.

LÆS MERE

Service og vedligeholdelse

Ejer du en større ejendom, der løbende kræver eftersyn og vedligeholdelse, så lad Brødrene Scheffer stå for arbejdet – vi er et sammentømret team med både en murer og en tømrer ved roret.

LÆS MERE

Udkradsning og omfugning

Alle bygninger har brug for vedligeholdelse, og står du overfor en omfugning på din ejendom med dertilhørende udkradsning, er Brødrene Scheffer de helt rette til opgaven.

LÆS MERE

Vi er også medlem af

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080