fbpx

Service og vedligeholdelse

Totalentreprise ved service og vedligeholdelse af ejendomme

Fra murer- og tømrerarbejde til VVS, el- og malerarbejde og alt derimellem. Det kan Brødrene Scheffer stå for, hvis du har brug for hjælp til at vedligeholde forskellige dele på dine ejendomme eller bygninger – eller hvis dine lejere har brug for en given service.

Gennem flere år har Brødrene Scheffer håndteret alle former for tømrer- og murerarbejde, og vi har opbygget en tæt relation til faste samarbejdspartnere på de områder, vi ikke selv kender til. Det betyder, at vi kan stå for store dele af den nødvendige vedligeholdelse og service selv, og de ting, der kræver andre håndværkere, kordinerer vi med nogle af de dygtigste underleverandører på markedet.

Hos os er service og kvalitet i højsædet, ligesom en tydelig kommunikation er et essentielt element i vores virksomhed – med det kommer vi længst, og opgaverne løses bedst muligt og tilfredsstillende for alle parter.

Vi løser både store og små opgaver

Intet er for stort eller for småt for Brødrene Scheffer, så står du med et projekt, hvor du er i tvivl, om, hvor vidt vi vareager den slags opgaver, så kontakt os endelig. Lad os kigge på din forespørgsel, så tager vi en snak om tingene – og vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig videre.

Hos Brødrene Scheffer løser vi både enkeltstående opgaver, men vi varetager også gerne løbende serviceopgaver og vedligeholdelse. Vi søger gerne stærke og langvarige samarbejder, da kendskab til hinanden, gensidig forståelse og respekt som regel er vejen til et godt resultat – og kender man hinanden godt, er forståelsen også gerne større.

Vi prioriterer god kommunikation, og forsøger altid at lytte og forstå kundens behov. Det gør opgaven sjovere at løse og kunden gladere i sidste ende, hvis alle taler godt sammen, og det hele sker med en dybt professionel tilgang til vores fag.

Vi elsker vores håndværk, og det kan ses på de projekter, vi er en del af. Har du en opgave, du gerne vil have løst, så kontakt os meget gerne og hør, hvad vi kan tilbyde dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud – og husk på, vi arbejder sammen med alle; store og små virksomheder, private husejere, boligforeninger og mange flere.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080