fbpx

Nybyg og tilbyg

Totalentreprise ved nybyg og tilbyg

Hos Brødrene Scheffer kan du få hele pakken, hvis du skal bygge nyt eller bygge til. Vi varetager selv tømrer-og murerarbejdet og arbejder sammen med markedets bedste underleverandører, når det kommer til elektrikerarbejde, malerarbejde og VVS.

Nære og gode samarbejder er vigtige for Brødrene Scheffer, og derfor har vi gennem årene oparbejdet et trofast forhold til vores samarbejdspartnere, som vi bruger i de projekter, hvor vi leverer hele entrepriser.

Vi står selv for store dele af arbejdet, og bruger vores leverandører til resten. Det gør det nemt for dig at bruge os, når du skal have bygget nyt eller bygget til. Du fortæller os om dine ønsker og behov, sammen lægger vi en plan for projektet og derefter varetager vi koordineringen af de nødvendige håndværkere.

God kommunikation og godt håndværk

Mangler du hjælp til dit projekt, så kontakt os gerne og fortæl mere om dine behov – vi er altid klar på at gå i dialog, så du får den bedst mulige løsning. Vi giver gerne gode råd og vejledning samt naturligvis et uforpligtende tilbud, du kan tænke over.

Et af de vigtigste punkter i vores arbejde er god kommunikation og tilfredse kunder. Vi elsker vores fag og går op i at levere godt håndværk, men meget af arbejdet ligger også i at forstå sine kunder og snakke godt med dem – og det forsøger vi altid at gøre.

Det er elementært for os, at kommunikationen med vores kunder er god, så det bestræber vi os altid på – på den måde glider arbejdet bedst og resultatet bliver også bedst muligt. Det er vores erfaring, at vi med den gode kommunikation forstår at levere gode produkter til glade kunder.

Ingen opgave er for stor eller for lille til Brødrene Scheffer, og vi dækker hele Storkøbenhavn samt store dele af Sjælland, så lad os endelig vide, hvad vi kan gøre for dig. Uanset om det er hele entreprisen, bidder af den eller en mindre tilbygning i et privat hjem.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, og så kigger vi på sagen derfra.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080