fbpx

Renovering

Totalentreprise ved renovering

Alle ejendomme kræver vedligeholdelse, men indimellem er bygninger i så dårlig forfatning, at det kræver en decideret istandsættelse at få dem tilbage til brugbar stand. Det projekt kan Brødrene Scheffer varetage for dig eller din virksomhed.

Brødrene Scheffer består af brødrene Nicki og Jannick, der er uddannet henholdsvis murer og tømrer, og vi har derfor en gedigen erfaring med byggeri. Dertil kommer, at vi arbejder med en bred vifte af de dygtigste underleverandører på markedet og kan løfte en hel renoveringsentreprise for dig, hvis du har brug for et pålideligt og professionelt team af håndværkere og projektledere.

Vi varetager din renovering fra a-z, så ejendommen igen fremstår velholdt og præsentabel.

 • Renovering af hus
 • Renovering af lejlighed
 • Renovering af badeværelse
 • Renovering af vægge
 • Renovering af loft
 • Renovering af gulv

Renoveringsentreprise – få et tilbud – Uforpligtende pris på renovering

Står du med et projekt, hvor en ejendom eller en række bygninger skal igennem en større renovering, så er det sandsynligvis vigtigt for dig at vælge trofaste samarbejdspartnere, der kan tage hånd om hele projektet, og det kan vi hos Brødrene Scheffer.

Med udgangspunkt i vores baggrund og vores faste samarbejde med en række professionelle underleverandører, kan vi varetage en hel entreprise for dig. Vi står for projektstyringen, udfører selv eventuelt tømrer-, og murerarbejde og koordinerer opgaverne mellem de resterende håndværkere.

Vi tilrettelægger arbejdet efter dine ønsker, og vi søger en god og stærk kommunikation hele vejen igennem. Det gør processen nemmere, og alle parter får den bedste oplevelse, hvis vi er enige om aftaler, tidsforløb og proces.

Hos Brødrene Scheffer står god kommunikation og godt håndværk øverst på vores liste over det, vi prioriterer på et projekt. Er du interesseret i at høre mere om os, og har du en mulig opgave, så kontakt os meget gerne. Lad os tage en snak om dine ønsker og behov, så kan vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud med en pris på renovering, så du ved, hvad du har med at gøre.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080