fbpx

Totalentreprise

Skal du bygge nyt eller bygge til, renovere huset, køkkenet eller badeværelset, eller har du et andet stort projekt, der kræver hjælp fra en række håndværkere, så lad Brødrene Scheffer koordinere og fordele opgaverne.

Vi har stor erfaring med totalentreprise, vi løser selv alle opgaver inden for murer- og tømrerfaget og vi har tætte og professionelle samarbejdspartnere, vi kan trække på, når det kommer til VVS-, maler- og elektrikerarbejde.

Vores speciale er nybyg og tilbyg, renovering samt service og vedligehold, og du kan læse meget mere om de enkelte kategorier nedenfor. Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Nybyg og tilbyg

Skal du bygge til eller bygge nyt fra bunden, så lad Brødrene Scheffer stå for opgaven og få en komplet og tilfredsstillende løsning.

LÆS MERE

Renovering

Har du en ejendom, der trænger til at blive renoveret, så lad Brødrene Scheffer stå for projektet. Vi håndterer både store og små projekter i hele Storkøbenhavn samt store dele af Sjælland.

LÆS MERE

Service og vedligeholdelse

Mangler du et stærkt team af håndværkere til at tage sig af den løbende vedligeholdelse og service på dine bygninger, så lad Brødrene Scheffer varetage opgaven.

LÆS MERE

Vi er også medlem af

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080