fbpx

Tømrer

Professionel tømrermester – København og store dele af Sjælland

Brødrene Scheffer består af de to brødre, Nicki og Jannick, der er henholdsvis murer- og tømrermester – sammen løser vi en bred vifte af opgaver inden for byggeri.

Skal døre og vinduer skiftes, trænger facaden til en nænsom opdatering eller skal du have monteret et nyt køkken? Hos Brødrene Scheffer løser vi alle former for tømrerarbejde – fra døre, vinduer og tag til terrasser, facader og tilbygninger.

Vil du hører mere om, hvad vi kan gøre for dig, så tag endelig et kig nedenfor, eller fat telefonen og giv os et kald. Det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud.

Montering af Vinduer og døre

Hos Brødrene Scheffer monterer, udskifter og renoverer vi alle typer af døre og vinduer for både private kunder og virksomheder. Alle opgaver håndteres professionelt og effektivt, så resultatet bliver tilfredsstillende for alle parter.

LÆS MERE

Facade

Brødrene Scheffer er din lokale tømrermester på Sjælland, og det er os, du skal ringe til, hvis du vil have en professionel renovering, beklædning eller isolering af din facade – og det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud.

LÆS MERE

Garage, carport, skur etc.

Skal bilen stå i tørvejr, eller mangler du et ekstra opbevaringsrum, så finder vi en løsning til dig. En muret garage, en overdækket carport eller et ekstra skur til cyklerne – vi klarer arbejdet.

LÆS MERE

Køkken

Skal du have nyt køkken eller renoveret det gamle, så står Brødrene Scheffer klar til at hjælpe dig – vi dækker Storkøbenhavn og det meste af Sjælland.

LÆS MERE

Nyt tag

Hos Brødrene Scheffer har vi specialiseret os inden for flere områder – ét af dem er tag. Vi løser enhver tømrer- og tagdækkeropgave i forbindelse med nybyg, tilbyg og renovering.

LÆS MERE

Terrasse

En flot terrasse gør meget for din bolig og din have. Det giver livskvalitet og øger husets værdi – især hvis den er velovervejet og professionelt udført.

LÆS MERE

Vi er også medlem af

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080