fbpx

Facade

Facaderenovering, facadebeklædning og facadeisolering

Trænger din facade til en nænsom opdatering i form af renovering, ny beklædning eller isolering? Det er ikke ualmindeligt, og det skyldes, at alle ejendomme udsættes for et voldsomt slid i mødet med det danske vejr. Regn, vind, blæst, sne og slud sætter sin spor på facaden, og det kræver løbende vedligehold at holde den i god stand – og indimellem er det nødvendigt med en decideret renovering eller helt ny beklædning.

Mens den ene halvdel af Brødrene Scheffer er tømrer og har mange års erfaring med og kendskab til træ som materiale, er den anden halvdel murer og kender dermed alt til facadepuds, cementplader, murerarbejde, klinkebelægning mv. – og det betyder, at vi kan renovere eller opbygge din facade, uanset hvilket materiale du ønsker dig.

Skal facaden isoleres, klarer vi også den, og vi har et stærkt hold af dygtige samarbejdspartnere i ryggen, så vi kan løse enhver udfordring, der måtte opstå undervejs.

Specialløsninger til alle

Hos Brødrene Scheffer er vi ikke bange for udfordringer, og derfor tilbyder vi skræddersyede specialløsninger, udviklet specifikt til din facade. Vi har stor erfaring med facaderenovering og beklædning på alle former for bygninger, fx:

 • Butiksfacader
 • Husfacader
 • Virksomhedsfacader

Det er håndværket og de afsluttende detaljer, der er omdrejningspunktet for vores arbejde, og i kombination med en god og fyldestgørende kommunikation leverer vi altid et professionelt og tilfredsstillende resultat. Dialog er vejen frem, og vi sætter en ære i at overholde aftaler, planer og deadlines.

Mangler du en tømrermester i København eller på Sjælland i det hele taget, så kontakt os gerne i dag for en indledende samtale. Vi løser opgaver for både private kunder, virksomheder, boligforeninger etc., og det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  Evt. kommentar

  Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080