fbpx

Renovering

Få en professionel murer til at håndtere din renovering

Nyt er ikke altid den rette løsning, når du står overfor en bolig eller en ejendom, der kræver en kærlig hånd. Den gode løsning kan ofte være en større renovering af allerede eksisterende elementer. Er du i tvivl om, hvorvidt din ejendom bør gennemgå en renovering, så står vi klar til at vejlede dig, komme med råd og udføre arbejdet fra a-z.

Bag Brødrene Scheffer står brødreparret Nicki og Jannick, der er henholdsvis murer og tømrer, hvilket giver os en solid ballast til at varetage denne form for opgaver. Vi har mange års erfaring på hvert vores område, og derfor kan vi stå for store dele af din renovering.

Mangler du en entreprenør, håndterer vi gerne hele entreprisen, og her bruger vi vores tætteste og mest pålidelige samarbejdspartnere til de opgaver, vi ikke selv kan løse, så projektet er dækket ind hele vejen rundt.

En renovering med god kommunikation

Et af de vigtigste elementer, når du står overfor en renovering af både store og små bygninger, er god kommunikation. Det er essentielt for alle parter at vide, hvad der er blevet aftalt, hvordan opgaven skal udføres og hvornår – derfor forsøger vi altid at gå ind i et projekt med en god og informativ kommunikation.

Forstår vi hinanden, er der ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan løse for dig. Skal dit badeværelse sættes i stand, skal din facade pudses op, eller er det hele huset, som skal istandsættes, så løser vi det med omhu og respekt for de omgivelser, vi bevæger os i.

En god renovering vil altid tage udgangspunkt i det omkringværende miljø og forsøge at ramme en stil, der på den ene eller den anden måde komplimentere de eksisterende elementer. Det kræver ofte professionelle briller at opnå det bedste resultat, og er du interesseret i at høre, hvordan vi kan løse opgaven for dig, så kontakt os gerne.

Send os en forespørgsel eller giv os et kald, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080