fbpx

Udkradsning og omfugning

Effektiv murer til udkradsning og omfugning

Gennem årene bliver en ejendom udsat for både vejr og vind, og det slider på konstruktionen og facaden. Det er derfor essentiel, at bygningerne vedligeholdes, så de ikke går til.

Et af de punkter, hvor en bygning eller et hus ofte oplever slid, er på fugerne i murværket. De vil slå sprækker og blive brudt ned, og selvom små revner her og der ikke har den store konsekvens for husets tilstand, er det vigtigt at holde øje med, for en dag bliver det så slemt, at der skal gøres noget ved sagen.

Og det er her, Brødrene Scheffer kommer ind i billedet. Med en effektiv murer får din facade nyt liv i løbet af kort tid, og du undgår de følgeskader, der kan høre med til en slidt facade.

Pas på fugt i murværket

Når fugerne slår revner, er det vigtigt at holde øje med dem. Efterhånden vil problemet vokse sig større, og det sker gerne, når regnvandet begynder at søge gennem fugerne og dermed påvirker murværket. Det kan føre til fugtskader, og det er ikke sundt for hverken bygningen eller murværket.

Før de store skader sker, anbefaler vi, at du får foretaget en omfugning på bygningen. På den måde passer du bedst på huset, og hos Brødrene Scheffer har vi stor erfaring på området. Vi går til opgaven med stor professionalisme og omhu og i tæt dialog med kunden.

Det er ikke kun bygningens sundhed, der får et skud vitaminer, når fugerne laves. Du vil også opleve, at selve udseendet på huset bliver forbedret, og det vil stå knivskarpt efterfølgende.

Hos Brødrene Scheffer dækker vi hele Storkøbenhavn og store dele af Sjælland, så kontakt os gerne, hvis din ejendom trænger til en udkradsning og en omfugning, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080