fbpx

Facaderenovering

Professionel facaderenovering af erfaren murer

Når du skal i gang med en facaderenovering, er det vigtigt at få erfarne og dygtige håndværkere til at stå for projektet, så det bliver gjort korrekt og dermed kan holde i mange år.

Det er ganske naturligt, at dit hus eller din ejendom over årene bliver slidt. Bygningen udsættes for det danske vejr, og som vi alle ved, er det både gråt, vådt, varmt og alt derimellem. Det medfører blandt andet slitage som revner og skader ved fundament og sokkel.

Det er forskelligt fra hus til hus, hvor store skaderne er, men én ting er sikkert; hvis der ikke tages hånd om dem, vil de udvikle sig og blive større år for år.

Vi reparerer murværket

Uanset skadens størrelse kan vi hos Brødrene Scheffer renovere din facade og dermed rette op på balancen i din ejendom. Vi vurderer, hvad der præcis er brug for af arbejde på din facade, og i tæt dialog med dig lægger vi en plan for arbejdet – og derefter reparerer vi murværket.

Når skaderne er udbedret, vil der være en mindre risiko for diverse følgeskader på huset som eksempelvis fugtskader, der kan være ødelæggende både for husets elementære stand samt dit indeklima, men det gennemgår vi naturligvis med dig.

En facaderenovering er et frisk pust til din ejendom. Du får et stærkere fundament, hvis du passer godt på murerne, og en renovering af facaden er et godt skridt i den rigtige retning. Hos Brødrene Scheffer har vi har solid erfaring på området, og vi går til opgaven med professionalisme og omhu.

Udover det gode håndværk er en tæt kundekontakt afgørende for resultatet, og vi søger derfor altid en god kommunikation med vores kunder. Har du brug for hjælp til din facade, så kontakt os gerne. Gennem dialog finder vi frem til dine behov, og derefter udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på renovering af din facade.

Galleri

Bliv ringet op

Udfyld formularen & vi vender tilbage hurtigst muligt

    Navn (Påkrævet)

    Telefon (Påkrævet)

    Evt. kommentar

    Skal vi tage os af dit næste projekt? Så kontakt os: +45 9199 8080